Air France komt met gratis ultrasnelle WiFi vanaf 20252 min leestijd

Boeing 777-300 Economy class ©Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France start volgend jaar met het aanbieden van ultrasnelle WiFi aan boord van al haar vliegtuigen. Alle passagiers kunnen er dan ook gratis gebruik van maken. Tot die tijd blijft de WiFi gratis voor bijvoorbeeld Flying Blue Ultimate leden.

Air France komt met gratis WiFi vanaf 2025

Om deze nieuwe onboard Wi-Fi-service te lanceren, heeft Air France gekozen voor Starlink. Ook andere luchtvaartmaatschappijen bieden WiFi in combinatie met Starlink aan.

Tijdens de vlucht kunnen passagiers eenvoudig verbinding maken met het WiFi netwerk. Zij kunnen dan bijvoorbeeld het nieuws volgen, films en series streamen of e-mails versturen. De service is beschikbaar voor smartphones, tablets en laptops.

Air France start volgend jaar met het aanbieden van ultrasnelle WiFi aan boord van al haar vliegtuigen. Alle passagiers kunnen er dan ook gratis gebruik van maken.

Om gebruik te maken van Starlink loggen passagiers straks in met hun Flying Blue gegevens. Wie nog geen Flying Blue account heeft kan dit gratis aanmaken tijdens de vlucht. Voor passagiers in de First Class cabine is geen Flying Blue account nodig, zij kunnen direct verbinding maken met het WiFi netwerk.

De gratis ultrasnelle wifi is vanaf het zomerseizoen van 2025 geleidelijk beschikbaar. Alle vliegtuigen van Air France worden uitgerust met Starlink. Dat geldt dus ook voor de vliegtuigen die ingezet worden tussen Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle.

Nu gratis WiFi voor Ultimate leden

Sinds mei krijgen Flying Blue Ultimate-leden gratis een WiFi Streaming Pass op vluchten met KLM en Air France. Deze pas, die normaal rond de €30 kost voor een intercontinentale KLM-vlucht, biedt de mogelijkheid om te internetten, e-mails en berichten (inclusief grote bijlagen) te verzenden en ontvangen, en muziek, audio en video’s te streamen.

Andere Flying Blue leden kunnen gratis gebruik maken van de Message pass op vluchten van KLM of Air France.

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *