De Voordelen van Hertz Gold Plus Rewards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Reis je naar een buitenlandse bestemming, dan is een huurauto soms een uitkomst. Bijvoorbeeld als er geen fatsoenlijk openbaar vervoer beschikbaar is, als je buiten de gebaande paden moet zijn of als je simpelweg veel vrijheid wil op reis. Hertz is een van de grootste autoverhuur bedrijven met meer dan 10.000 locaties wereldwijd en tevens een partner van het InsideFlyer Premium Membership. Hertz heeft ook een loyaliteitsprogramma, Gold Plus Rewards, wat vele voordelen biedt. Deze zullen we in dit artikel uiteenzetten.

Gold Plus Rewards

Lidmaatschap bij Gold Plus Rewards is kosteloos en je kan je hier registreren voor het basisniveau ‘Gold’. Hiervoor heb je ook je rijbewijs en creditcardgegevens nodig zodat deze gelijk in je profiel staan. Nadat deze gegevens tijdens de eerste huur gevalideerd zijn kan je voortaan gebruik maken van ‘Skip the line’; je kan de balie dan overslaan en kan gelijk naar de parkeerlocatie om een auto op te halen. Op drukke locaties zoals luchthavens kan dit veel tijd schelen.

Huur je op bepaalde locaties in West-Europa, dan krijg je ook kosteloos Hertz Connect. Met dit apparaat heb je in de auto een hotspot voor onbeperkt 4G internet tot maximaal 5 apparaten en tot 30 minuten gratis internationaal bellen.

Op locaties in Noord-Amerika kan je, ook als Gold member, gebruik maken van de Ultimate Choice. In plaats van een toegewezen auto kan je vanaf de midsize categorie zelf een auto uitkiezen binnen een zone. Met een hogere elitestatus kan je uit meer zones, dus hogere categorieën, kiezen.

Hertz

Andere voordelen, afhankelijk van locatie en boeking, zijn een gratis extra bestuurder, korting op kinderstoelen en een ruimer annuleringsbeleid.

Gold Plus Rewards is ook een spaarprogramma. Met autohuur spaar je punten die je vervolgens in kan wisselen voor huurdagen. Hierbij gelden geen black-out data. Ook kan je punten van partners als airlines en hotels sparen.

De speciale voordelen van het Premium Membership onthullen we in het volgende artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *