Vernieuwde British Airways Lounge in Genève geopend

Vernieuwde British Airways Lounge in Genève geopend

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways heeft al enige tijd geleden aangegeven £6.5 miljard uit te geven aan vernieuwingen en verbeteringen van haar product. Zo zijn er nieuwe toestellen toegevoegd aan de vloot als ook nieuwe lounges geopend. Wat dacht je van de nieuwe toestellen Airbus A350 en de Boeing 787-9 die ze onlangs hebben toegevoegd. Ook is er een nieuwe Businessclass Stoel en zijn de eerste nieuwe lounges geopend in onder andere San Francisco, New York en Johannesburg. British Airways heeft afgelopen week ook in Zwitserland een haar vernieuwde lounge geopend.

Vernieuwingen

De vernieuwde lounge heeft een grote metamorfose ondergaan en is weer geopend voor haar premium reizigers. De lounge is verder voorzien van het concept dat in 2018 is gelanceerd en in de eerder heropende lounges ook terug te zien is. In de lounge zijn verschillende ruimtes verdeeld over 327 m2. De ruimtes spelen in op de behoefte van de verschillende reizigers. Wat dacht je van ruimtes waar je kunt rusten en ook muziek kan luisteren die jij wilt.

Vernieuwde British Airways Lounge in Genève geopendOok het licht in de lounge past zich aan de dag aan, zodat je natuurlijke ritme zo min mogelijk ontregeld wordt.

Vernieuwde British Airways Lounge in Genève geopend

In het midden van de lounge is een grote centrale bar geplaatst waar je verschillende dranken kunt bestellen.

Deze diashow vereist JavaScript.

In de lounge is verder een ‘bierkamer’ waar speciaal gebrouwen bieren worden geserveerd, zoals de BrewDog Punk IPA en Indie Pale Ale.

Vernieuwde British Airways Lounge in Genève geopend

Catering

In deze lounge in Geneve is ook een vernieuwde catering aanwezig. Van verse soepen tot aan panini’s, kazen en verschillende diner menu’s. Ben je een zoetekauw? Ook dan is er zeker voldoende te vinden. Verschillende cakes en koekjes zijn aanwezig.

De lounge is toegankelijk voor reizigers in Club Europe alsook Executive Club Gold, Silver en OneWorld Emerald en Sapphire leden.

Carolina Martinoli, directeur Brand & Customer Experience zegt het volgende over de nieuwe lounge:

Every detail has been carefully considered and we’ve created a space to meet our customers’ needs – whether they want to relax with a hot meal, enjoy a drink at the lobby bar or explore some craft ales, the new lounge is guaranteed to please pre-flight.

Bron: British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *