Swiss opent Alpine Lounge op Zürich

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Swiss heeft op haar thuishaven Zürich een nieuwe lounge geopend. De SWISS Alpine lounge is gevestigd in Terminal A en biedt een vernieuwd food & beverage concept. De lounge is de voormalige First Class lounge van de terminal. Met 500 vierkante meter biedt het plaats aan 100 passagiers. Toegang is onder andere voor Miles & More Senators en Star Alliance Gold reizigers, en Business Class passagiers van Swiss en de rest van de Lufthansa Group maatschappijen. De lounge is op werkdagen geopend van 05:30u tot 18:30u.

Een kijkje binnen

Onze collega’s van InsideFlyer.de  waren aanwezig bij de media preview. Een uitgebreide fotoreportage kan je hier lezen.

Alpine

De nieuwe lounge heeft dus een Alpen thema, vooral door het gebruik van hout elementen en een speciaal ontworpen interieur. Zo zijn er grote, gemeenschappelijke houten tafels die een hut-sfeer symboliseren. De alpine-stijl tapijten zijn handgemaakt door Zwitserse bedrijven. Het middelpunt van de lounge is volgens Swiss een rustieke oven waar verse gerechten uit het seizoen worden bereid. Reizigers kunnen sommige gerechten ook personaliseren naar hun eigen voorkeur. Het drankaanbod biedt een selectie van lokale Zwitserse wijnen en sterke dranken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *