Slaapcabines en douches in KLM Crown Lounge nu te reserveren

De nieuwe intercontinentale KLM Crown Lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen week is in de intercontinentale Crown Lounge 52 van KLM op Schiphol weer een nieuw gedeelte geopend. Tegelijkertijd is een bestaand deel weer gesloten voor werkzaamheden dus het blijft even wachten totdat de complete lounge officieel wordt geopend. Met het nieuwe gedeelte zijn ook de douches en slaapcabines beschikbaar. Handig is dat deze ook van te voren online zijn te reserveren.

Douches

Tijdens de verbouwing waren er geen douches beschikbaar in de lounge zelf. In plaats daarvan moesten passagiers uitwijken naar het Mercure hotel, wat vaak tot lang wachten leidde. Dat is gelukkig nu over. Er zijn 20 doucheruimtes beschikbaar in het SEA gedeelte. In de cabines zijn er doucheproducten van Rituals beschikbaar. Andere items zoals tandenborstel, scheerset en kam zijn te krijgen bij het personeel. Deze zijn te reserveren via de Lounge Guide. Inloggen kan via je Flying Blue account of ticketnummer. In de lounge kan je via de kiosk reserveren.

KLM Crown Lounge
De self-service kiosk

Slaapcabines

En dan zijn er nog de slaapcabines, voor reizigers die in alle privacy willen uitrusten of slapen tijdens een layover. In de cabines zijn er, naast het queen size bed, ook een 33 inch TV, meerdere stopcontacten en een wasback met amenities. Deze cabines zijn tegen betaling te gebruiken. Voor 3 uur betaal je €49,50 of 12.400 Flying Blue miles. 5 uur kost €75 of 18.800 miles. Het is niet mogelijk om te overnachten in de cabines. Ook de slaapruimtes kun je online al reserveren.

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Voor rond hetzelfde bedrag heb je een kamer mét douche/wc in het Yotel/Mercure.

    Zijn ze niet goed bij hun hoofd of zo? Of gewoon een tik van de molen?

  2. Arjen05 zegt

    Zoals op het forum al gezegd klopt het artikel dus niet: zowel douches als slaapcabines zijn niet vooraf te reserveren. Wel online, maar pas nadat je fysiek in de lounge bent. Dus dan kun je net zo gemakkelijk naar de hostess of info-zuil lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *