Win een goodiebag met schaalmodel van South African Airways

De beste verbinding in en naar Zuidelijk Afrika

South African Airways Route – South African Airways maakt het mogelijk om snel en makkelijk te vliegen via dagelijkse nachtvluchten vanuit Amsterdam via Frankfurt of München of 2x per dag vanuit Londen naar Johannesburg. Door de nachtvlucht komt u uitgerust de volgende ochtend aan in Johannesburg en kunt u direct beginnen aan uw verblijf of doorvliegen naar uw eind bestemming in Zuid of Zuidelijk Afrika.

Connecties – Samen met South African Express en Airlink is South African Airways dé nummer een maatschappij lokaal en regionaal in Zuidelijk Afrika. SAA vliegt vanuit de gateway Johannesburg respectievelijk elk uur en 30 minuten naar Kaapstad en Durban. Snelle verbindingen zijn ook mogelijk naar bijvoorbeeld Windhoek – Namibië,  Victoria Falls – Zimbabwe en Gaborone – Botswana.

Configuratie – Vlieg zeer comfortabel naar uw bestemming toe in de Business Class van South African Airways. Doordat u uw stoel volledig horizontaal in een 180 graden flat-bed kan aanpassen. Onze moderne Economy Class heeft een seat pitch van 85 cm en geeft u het gevoel alsof u reist in de Economy Comfort Class. Elke passagier beschikt tevens over zijn eigen in-flight entertainment systeem en biedt u de keuze uit exclusieve Zuid Afrikaanse wijnen.

Awards – South African Airways  succes in 2015  werd onlangs weer beloond door Skytrax. Door de reizigers is SAA voor de negende keer achtereenvolgt verkozen als ‘Best Airline in Africa’.  De reisgers hebben South African Airways verkozen tot ‘Best Airline Staff in Africa’. Ook is South African Airways voor de 13e keer op rij benoemd als een 4-Star Airline op de Skytrax ranking. SAA Transparent Horizontal Format Star Member (1) Wil jij kans maken op een goodiebag incl. schaalmodel van South African Airways? Vul dan hieronder je e-mail adres in! Wij als IF bedanken South African Airways voor het beschikbaar stellen van deze prijs en wensen alle deelnemers veel succes!

Voorwaarden: Elke dag zal er een winnaar geselecteerd worden en deze zal direct via e-mail worden gecontacteerd en worden bekend gemaakt op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar zich niet binnen 7 dagen na het versturen van de e-mail meldt zal de prijs vervallen en word er een nieuwe winnaar getrokken nadat de gehele actie is afgelopen. Iedereen mag 1 keer per dag meespelen om mee te doen aan de giveaway. Wanneer je je aanmeld voor de giveaway zal je email adres niet worden doorverkocht of worden doorgegeven aan derden.  Door deelname aan de giveaway ga je er mee akkoord om de nieuwsbrief van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt je hier ten alle tijden voor afmelden. De prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. De winnaar is geheel verantwoordelijk voor het betalen van belastingen, btw, etc die eventueel van toepassing zouden kunnen zijn in connectie met het versturen van prijzen. InsideFlyer heeft het recht om mensen deelname van de giveaway te ontzeggen als er een verdacht bestaat op het meermaals deelnemen per dag. (Men mag 1 keer per dag meespelen) Gezien het feit dat er anders een oneerlijk voordeel zou ontstaan en daarmee de gift giving spirit van InsideFlyer wordt gesaboteerd. De winnaar wordt gekozen door InsideFlyer en dit zal geheel willekeurig worden gedaan. De winnaar zal worden gecontacteerd per e-mail en zijn of haar naam zal worden vermeld op InsideFlyer en in de nieuwsbrief. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor technische errors die misschien ontstaan in samenhang met deze giveaway. Ook houden wij het recht om exclusief de prijzen te mogen weggeven. Wij maken gebruik van random.org om de winnaar te bepalen. InsideFlyer heeft het exclusieve recht om de uiteindelijke keuze te maken met betrekking tot de te winnen prijzen, winnaars en deelnemers etc. Indien er meer vragen zijn over deze giveaway neem dan contact met ons op.