Qatar Airways: Win 1 van de 2 boeing 787 schaalmodellen

Vandaag mogen wij namens Qatar Airways maar liefst: 2 boeing 787 dreamliner schaalmodellen weggeven.

Qatar Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de staat Qatar en is één van de succesvolle verhalen van de luchtvaart. De activiteiten begonnen in 1994, toen was de luchtvaartmaatschappij een kleine regionale carrier met een handvol routes. In 1997 werd de luchtvaartmaatschappij opnieuw gelanceerd onder  het mandaat van de leider van het land: de emir, Zijne Hoogheid Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani  Hij had de visie om van Qatar Airways een toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappij te maken met excellente service en uitmuntendheid. Qatar Airways is sindsdien uitgegroeid tot een van de snelste groeiende luchtvaartmaatschappijen wereldwijd en vliegt dagelijks met een 787 vanuit Amsterdam naar Doha.

logo-big

Wil je kans maken op 1 van de 2 Qatar Airways boeing 787 schaalmodellen? Voer dan hieronder je e-mail in en dan maak je automatisch kans op de prijs van vandaag! Wij als IF bedanken Qatar Airways voor het beschikbaar stellen van deze prijs en wensen alle deelnemers veel succes!

 

Voorwaarden:

Elke dag zal er een winnaar geselecteerd worden en deze zal direct via e-mail worden gecontacteerd en worden bekend gemaakt op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar zich niet binnen 7 dagen na het versturen van de e-mail meldt zal de prijs vervallen en word er een nieuwe winnaar getrokken nadat de gehele actie is afgelopen. Iedereen mag 1 keer per dag meespelen om mee te doen aan de giveaway.

Wanneer je je aanmeld voor de giveaway zal je email adres niet worden doorverkocht of worden doorgegeven aan derden.  Door deelname aan de giveaway ga je er mee akkoord om de nieuwsbrief van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt je hier ten alle tijden voor afmelden.

De prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. De winnaar is geheel verantwoordelijk voor het betalen van belastingen, btw, etc die eventueel van toepassing zouden kunnen zijn in connectie met het versturen van prijzen.

InsideFlyer heeft het recht om mensen deelname van de giveaway te ontzeggen als er een verdacht bestaat op het meermaals deelnemen per dag. (Men mag 1 keer per dag meespelen) Gezien het feit dat er anders een oneerlijk voordeel zou ontstaan en daarmee de gift giving spirit van InsideFlyer wordt gesaboteerd.

De winnaar wordt gekozen door InsideFlyer en dit zal geheel willekeurig worden gedaan. De winnaar zal worden gecontacteerd per e-mail en zijn of haar naam zal worden vermeld op InsideFlyer en in de nieuwsbrief. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor technische errors die misschien ontstaan in samenhang met deze giveaway. Ook houden wij het recht om exclusief de prijzen te mogen weggeven. Wij maken gebruik van random.org om de winnaar te bepalen.

InsideFlyer heeft het exclusieve recht om de uiteindelijke keuze te maken met betrekking tot de te winnen prijzen, winnaars en deelnemers etc. Indien er meer vragen zijn over deze giveaway neem dan contact met ons op.