InsideFlyer.nl Luggage Tags

Vandaag trekken we 5 winnaars die elk een InsideFlyer.NL luggage tag zullen winnen!

insideflyer-bagtag-nl

Denk eraan dat je met jouw e-mailadres dient te registreren om kans te maken op één van deze prijzen.

De winnaar(s) zullen via een onschuldige hand getrokken worden uit al de inschrijvingen van vandaag. De winnaar(s) zullen meteen op de hoogte gebracht worden. Prijzen kunnen niet omgewisseld worden tegen geld. Door deel te nemen aan deze promotie ga je akkoord met de bijhorende voorwaarden. Door middel van deze inschrijving wordt je ingeschreven op de InsideFlyer NL nieuwsbrief en ontvang je dagelijks een reminder voor de Adventskalender. Je kan op elk moment uitschrijven van deze nieuwsbrieven.

Gesponsord door:

insideflyer-color-holder
Voorwaarden van deelname:

Elke dag wordt er een winnaar getrokken, deze zal onmiddellijk op de hoogte gebracht worden via e-mail en dit zal gepubliceerd worden op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar niet binnen de 7 dagen reageerd op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar die via een onschuldige hand wordt getrokken. Elke dag mag je één keer deelenemen.

Na registratie voor deze promotie, zal jouw e-mailadres niet worden gedeeld met derden of verkocht worden aan andere partijen. Door deel te nemen aan deze promotie ga je akkoord dat je dagelijkse nieuwsbrieven zal ontvangen van InsideFlyer. Je kan op elk moment uitschrijven van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer heeft het recht om mensen uit te sluiten in het geval dat deze meerdere keren per dag hebben deelgenomen, indien er sprake is van fraude of sabotage wat InsideFlyer in een negatief daglicht zou stellen.

De winnaar(s) zullen door InsideFlyer willekeurig worden gekozen uit alle dagelijkse deelnemers. De winnaar(s) zullen op de hoogte gebracht worden en deze informatie zal op InsideFlyer en in de nieuwsbrief worden gepubliceerd. Wij als InsideFlyer zijn niet aansprakelijk voor technische mankementen die zich kunnen voordoen en behouden het recht om in dit geval de prijzen toe te kennen. We gebruiken random.org om de winnaar(s) te bepalen.

InsideFlyer heeft het exclusieve recht om de eindbeslissing te nemen ivm de prijzen, deelname, enz. Indien je verder nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren.