Bagageonline.nl: Samsonite Spark Upright 55 expandable black koffer

Bagageonline is een jonge onderneming die sinds 2006 is begonnen met de verkoop van reisbagage via het internet. Doordat Bagageonline onder de naam Brixx ook 4 fysieke winkels heeft in Leeuwarden en Groningen hebben zij veel van hun producten op voorraad staan en kunnen zij een hoge service leveren. Door het enthousiasme en de inspanningen van het gehele Bagageonline team zijn ze erin geslaagd binnen 1 jaar de grootste te zijn op het gebied van tassen en koffers op het internet.

sams7134_01_spark-upright-uitbreidbaar-55cm-zwart_bagageonline

De handbagage koffer uit de Spark serie van Samsonite. De koffer is voorzien van een ruim hoofdcompartiment met inpakriemen en transparant ritsvak tevens met inpakriemen. Voorop zit een extra ritsvak. Zeer prettig in gebruik door het ultra lichte materiaal en verstelbare trekstang, 2 stevige Space Booster wielen en 2 handgrepen. Voorzien van TSA kabelslot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten. Geschikt als handbagage in het vliegtuig.

 

Wil je kans maken op deze Samsonite koffer? Voer dan hieronder je e-mail in en dan maak je automatisch kans op de prijs van vandaag! Wij als IF bedanken bagageonline.nl voor het beschikbaar stellen van deze prijs en wensen alle deelnemers veel succes!

 

Voorwaarden:

Elke dag zal er een winnaar geselecteerd worden en deze zal direct via e-mail worden gecontacteerd en worden bekend gemaakt op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar zich niet binnen 7 dagen na het versturen van de e-mail meldt zal de prijs vervallen en word er een nieuwe winnaar getrokken nadat de gehele actie is afgelopen. Iedereen mag 1 keer per dag meespelen om mee te doen aan de giveaway.

Wanneer je je aanmeld voor de giveaway zal je email adres niet worden doorverkocht of worden doorgegeven aan derden.  Door deelname aan de giveaway ga je er mee akkoord om de nieuwsbrief van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt je hier ten alle tijden voor afmelden.

De prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. De winnaar is geheel verantwoordelijk voor het betalen van belastingen, btw, etc die eventueel van toepassing zouden kunnen zijn in connectie met het versturen van prijzen.

InsideFlyer heeft het recht om mensen deelname van de giveaway te ontzeggen als er een verdacht bestaat op het meermaals deelnemen per dag. (Men mag 1 keer per dag meespelen) Gezien het feit dat er anders een oneerlijk voordeel zou ontstaan en daarmee de gift giving spirit van InsideFlyer wordt gesaboteerd.

De winnaar wordt gekozen door InsideFlyer en dit zal geheel willekeurig worden gedaan. De winnaar zal worden gecontacteerd per e-mail en zijn of haar naam zal worden vermeld op InsideFlyer en in de nieuwsbrief. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor technische errors die misschien ontstaan in samenhang met deze giveaway. Ook houden wij het recht om exclusief de prijzen te mogen weggeven. Wij maken gebruik van random.org om de winnaar te bepalen.

InsideFlyer heeft het exclusieve recht om de uiteindelijke keuze te maken met betrekking tot de te winnen prijzen, winnaars en deelnemers etc. Indien er meer vragen zijn over deze giveaway neem dan contact met ons op.