£50 Luxury Travel Diaires

lhd_logo_black_rgb

Vandaag maak je kans om een voucher van £ 50 te winnen die je kan spenderen op de site Luxury Travel Diary Auction. De items waar je via deze veilingsite op kan bieden variëren van een week in de Caraïben, een weekend in Parijs, een weekend in het Four Seasons hotel aan de Nijl tot een verblijf in het nieuwe vijf sterren hotel Keemala in Phuket of in de Peppers Cradle Luxury Mountain Lodge in Tasmanië. Er zijn altijd wel leuke veilingen te vinden.

Wat is Luxury Travel Diary Auctions?

Luxury Travel Diary is een luxe travel blog met goede reviews. Zij bieden reisdeals aan voor je op kan bieden via een veiling. Deze deals kunnen soms voor 30 tot 60 procent van de eigenlijke waarde worden aangeschaft. Het biedt dus mogelijkheden voor koopjes. Deze link biedt een overzicht van alles deals die binnenkort verlopen, dus snel zijn is de boodschap. Je kan er bieden op hotels & villa’s of op reisaccessoires.

Of je nu wint of niet, ELKE lezer van InsideFlyer NL krijgt een gratis voucher van £ 20. Deze voucher krijg je indien je minimaal £ 50 spendeert en een veiling wint.

Om deze gratis voucher in te wisselen, die je na het winnen van een veiling contact op te nemen en de volgende promo code door te geven: IFJAN17. Deze geef je door samen met het Paypal factuur nummer. Luxury Travel Diary zal daarna de £ 20 van het totale bedrag aftrekken.

Voorwaarden: deze promo code kan slechts 1 keer per persoon gebruikt worden. Je dient minimaal £ 50 te spenderen. De vervaldatum van de voucher is 31 January 2017. Luxury Travel Diary behoudt zich het recht om het toekennen van de voucher te weigeren indien er niet werd voldaan aan de voorwaarden.

Om mee te doen in de verloting van vandaag moet je je e-mail in het veld hieronder invoeren.
Onder alle deelnemers van vandaag zal 1 winnaar worden getrokken en deze winnaar zal door ons gecontacteerd worden. De prijs kan niet worden omgezet in cash en bij deelname aan deze actie zijn de onderstaande actievoorwaarden van toepassing.

Voorwaarden:
Elke dag zal er een winnaar geselecteerd worden en deze zal direct via e-mail worden gecontacteerd en worden bekend gemaakt op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar zich niet binnen 7 dagen na het versturen van de e-mail meldt zal de prijs vervallen en word er een nieuwe winnaar getrokken nadat de gehele actie is afgelopen. Iedereen mag 1 keer per dag meespelen om mee te doen aan de giveaway.Wanneer je je aanmeld voor de giveaway zal je email adres niet worden doorverkocht of worden doorgegeven aan derden.  Door deelname aan de giveaway ga je er mee akkoord om de nieuwsbrief van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt je hier ten alle tijden voor afmelden.

De prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. De winnaar is geheel verantwoordelijk voor het betalen van belastingen, btw, etc die eventueel van toepassing zouden kunnen zijn in connectie met het versturen van prijzen.

InsideFlyer heeft het recht om mensen deelname van de giveaway te ontzeggen als er een verdacht bestaat op het meermaals deelnemen per dag. (Men mag 1 keer per dag meespelen) Gezien het feit dat er anders een oneerlijk voordeel zou ontstaan en daarmee de gift giving spirit van InsideFlyer wordt gesaboteerd.

De winnaar wordt gekozen door InsideFlyer en dit zal geheel willekeurig worden gedaan. De winnaar zal worden gecontacteerd per e-mail en zijn of haar naam zal worden vermeld op InsideFlyer en in de nieuwsbrief. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor technische errors die misschien ontstaan in samenhang met deze giveaway. Ook houden wij het recht om exclusief de prijzen te mogen weggeven. Wij maken gebruik van random.org om de winnaar te bepalen.

InsideFlyer heeft het exclusieve recht om de uiteindelijke keuze te maken met betrekking tot de te winnen prijzen, winnaars en deelnemers etc. Indien er meer vragen zijn over deze giveaway neem dan contact met ons op.