Win een overnachting in het Element Amsterdam hotel!

Space to live your life in Amsterdam

Element Amsterdam - Studio Bedroom

Element Amsterdam is een gloednieuw LEED gecertificeerd hotel in Amsterdam Zuid, gelegen op 10 minuten afstand van de RAI en Schiphol Airport. Element hotels is onderdeel van Starwood Hotels & Resorts Wordwide inc., bekend van het toonaangevende loyaliteitsprogramma Starwood Preferred Guest (SPG) waarvan Element Amsterdam onder SPG categorie 3 valt. Element Amsterdam heeft 160 lichte en modern ingerichte studio’s en suites, welke beschikken over een keuken, een op een spa geïnspireerde badkamer en de bekende Heavenly® bedden. Wifi en ontbijt is in iedere reservering inbegrepen. Element Amsterdam is hierdoor uw thuis weg van huis. Verder beschikt het hotel over een pantry waar men 24 uur per dag ingrediënten kan halen om mee te koken in hun eigen studio of suite, en over een full service restaurant. Element Amsterdam opent zijn deuren in februari 2016.

Website: www.elementamsterdamhotel.nl
Facebook: www.facebook.com/elementamsterdam
Twitter: www.twitter.com/AMSElement
Instagram: www.instagram.com/elementamsterdam
Logo Element brandWil jij kans maken op een een overnachting in het nieuwste Starwood hotel in Nederland? Vul dan hieronder je e-mail adres in! Wij als IF bedanken Starwood voor het beschikbaar stellen van deze prijs en wensen alle deelnemers veel succes!

Voorwaarden: Elke dag zal er een winnaar geselecteerd worden en deze zal direct via e-mail worden gecontacteerd en worden bekend gemaakt op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar zich niet binnen 7 dagen na het versturen van de e-mail meldt zal de prijs vervallen en word er een nieuwe winnaar getrokken nadat de gehele actie is afgelopen. Iedereen mag 1 keer per dag meespelen om mee te doen aan de giveaway. Wanneer je je aanmeld voor de giveaway zal je email adres niet worden doorverkocht of worden doorgegeven aan derden.  Door deelname aan de giveaway ga je er mee akkoord om de nieuwsbrief van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt je hier ten alle tijden voor afmelden. De prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. De winnaar is geheel verantwoordelijk voor het betalen van belastingen, btw, etc die eventueel van toepassing zouden kunnen zijn in connectie met het versturen van prijzen. InsideFlyer heeft het recht om mensen deelname van de giveaway te ontzeggen als er een verdacht bestaat op het meermaals deelnemen per dag. (Men mag 1 keer per dag meespelen) Gezien het feit dat er anders een oneerlijk voordeel zou ontstaan en daarmee de gift giving spirit van InsideFlyer wordt gesaboteerd. De winnaar wordt gekozen door InsideFlyer en dit zal geheel willekeurig worden gedaan. De winnaar zal worden gecontacteerd per e-mail en zijn of haar naam zal worden vermeld op InsideFlyer en in de nieuwsbrief. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor technische errors die misschien ontstaan in samenhang met deze giveaway. Ook houden wij het recht om exclusief de prijzen te mogen weggeven. Wij maken gebruik van random.org om de winnaar te bepalen. InsideFlyer heeft het exclusieve recht om de uiteindelijke keuze te maken met betrekking tot de te winnen prijzen, winnaars en deelnemers etc. Indien er meer vragen zijn over deze giveaway neem dan contact met ons op.