Maak vandaag kans op een Regal Card ter waarde van USD495

The Regal Card is een luxury travel membership club waarbij je met een lidmaatschap een wereld van voordelen krijgt om je reis nog aangenamer te maken. Denk daarbij aan een gratis lidmaatschap van Priority Pass, je eigen concierge, een awardbooking service, elite status, toegang tot speciale tarieven, en nog een ruim aantal andere voordelen! Namens The Regal Card mogen wij 1 iemand blij gaan maken met een lidmaatschap in deze club!  

regal card mike

Wil je kans maken op je eigen Regal Card?  Voer dan hieronder je e-mail in en dan maak je automatisch kans op de prijs van vandaag! Wij als IF bedanken The Regal Card voor het beschikbaar stellen van deze prijs en wensen alle deelnemers veel succes!

Voorwaarden: Elke dag zal er een winnaar geselecteerd worden en deze zal direct via e-mail worden gecontacteerd en worden bekend gemaakt op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar zich niet binnen 7 dagen na het versturen van de e-mail meldt zal de prijs vervallen en word er een nieuwe winnaar getrokken nadat de gehele actie is afgelopen. Iedereen mag 1 keer per dag meespelen om mee te doen aan de giveaway. Wanneer je je aanmeld voor de giveaway zal je email adres niet worden doorverkocht of worden doorgegeven aan derden.  Door deelname aan de giveaway ga je er mee akkoord om de nieuwsbrief van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt je hier ten alle tijden voor afmelden. De prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. De winnaar is geheel verantwoordelijk voor het betalen van belastingen, btw, etc die eventueel van toepassing zouden kunnen zijn in connectie met het versturen van prijzen. InsideFlyer heeft het recht om mensen deelname van de giveaway te ontzeggen als er een verdacht bestaat op het meermaals deelnemen per dag. (Men mag 1 keer per dag meespelen) Gezien het feit dat er anders een oneerlijk voordeel zou ontstaan en daarmee de gift giving spirit van InsideFlyer wordt gesaboteerd. De winnaar wordt gekozen door InsideFlyer en dit zal geheel willekeurig worden gedaan. De winnaar zal worden gecontacteerd per e-mail en zijn of haar naam zal worden vermeld op InsideFlyer en in de nieuwsbrief. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor technische errors die misschien ontstaan in samenhang met deze giveaway. Ook houden wij het recht om exclusief de prijzen te mogen weggeven. Wij maken gebruik van random.org om de winnaar te bepalen. InsideFlyer heeft het exclusieve recht om de uiteindelijke keuze te maken met betrekking tot de te winnen prijzen, winnaars en deelnemers etc. Indien er meer vragen zijn over deze giveaway neem dan contact met ons op.