Win jij 1 van de 2 schaalmodellen van Condor?

Maak vandaag kans op 1 van de 2 schaalmodellen van Condor!

Sinds 1956 brengt Condor Flugdienst GmbH haar passagiers naar de meest mooie vakantie bestemmingen. Condor is een Duitse luchtvaartmaatschappij met een groot route netwerk over heel de wereld. De hubs bevinden zich in Frankfurt, Dusseldorf en Munchen. Condor vliegt naar de Caribbean, Azië, Afrika, Zuid- Centraal- en Noord- Amerika, de Indische oceaan en binnen Europa. Vanuit Amsterdam heeft Condor aansluitende vluchten op het grote netwerk. Condor is een full service airline en biedt excellente service aan boord. Op de long haul vluchten vliegt Condor met de Boeing 767-300. Aan boord bevinden zich 3 classes (Economy, Premium Economy en Business Class). NEUCondor_www_Bildmarke_Thomas_TC_gelb_auf_grau_rgb

Wil jij kans maken op een een Condor schaalmodel? Vul dan hieronder je e-mail adres in! Wij als IF bedanken Condor voor het beschikbaar stellen van deze prijs en wensen alle deelnemers veel succes!

Voorwaarden: Elke dag zal er een winnaar geselecteerd worden en deze zal direct via e-mail worden gecontacteerd en worden bekend gemaakt op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar zich niet binnen 7 dagen na het versturen van de e-mail meldt zal de prijs vervallen en word er een nieuwe winnaar getrokken nadat de gehele actie is afgelopen. Iedereen mag 1 keer per dag meespelen om mee te doen aan de giveaway. Wanneer je je aanmeld voor de giveaway zal je email adres niet worden doorverkocht of worden doorgegeven aan derden.  Door deelname aan de giveaway ga je er mee akkoord om de nieuwsbrief van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt je hier ten alle tijden voor afmelden. De prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. De winnaar is geheel verantwoordelijk voor het betalen van belastingen, btw, etc die eventueel van toepassing zouden kunnen zijn in connectie met het versturen van prijzen. InsideFlyer heeft het recht om mensen deelname van de giveaway te ontzeggen als er een verdacht bestaat op het meermaals deelnemen per dag. (Men mag 1 keer per dag meespelen) Gezien het feit dat er anders een oneerlijk voordeel zou ontstaan en daarmee de gift giving spirit van InsideFlyer wordt gesaboteerd. De winnaar wordt gekozen door InsideFlyer en dit zal geheel willekeurig worden gedaan. De winnaar zal worden gecontacteerd per e-mail en zijn of haar naam zal worden vermeld op InsideFlyer en in de nieuwsbrief. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor technische errors die misschien ontstaan in samenhang met deze giveaway. Ook houden wij het recht om exclusief de prijzen te mogen weggeven. Wij maken gebruik van random.org om de winnaar te bepalen. InsideFlyer heeft het exclusieve recht om de uiteindelijke keuze te maken met betrekking tot de te winnen prijzen, winnaars en deelnemers etc. Indien er meer vragen zijn over deze giveaway neem dan contact met ons op.