Win jij een goodiebag van British Airways?

Win jij een goodiebag van British Airways?

Dankzij wereldklasse service, de verwelkoming van uiterst moderne vliegtuigen en nieuwe routes, belooft British Airways een nog betere reis naar vele aantrekkelijke bestemmingen binnen het wereldwijde netwerk. Deze zijn vanaf Amsterdam en Brussel dagelijks te bereiken met een gemakkelijke overstap op London Heathrow. Tevens vliegt British Airways 5 keer per dag vanaf Rotterdam The Hague Airport naar London City Airport in hartje Londen.

Ervaar de Airbus A380 met de laatste technologische verbeteringen, speciaal ontwikkeld om ontspannen en uitgerust aan te komen op uw bestemming. Momenteel vliegt de A380 naar Los Angeles, Hongkong, Johannesburg, Washington, Singapore, San Francisco en Miami. Met de energiezuinige Boeing 787 Dreamliner ervaren onze reizigers een stillere cabineomgeving. De Dreamliner beschikt over grote ramen waardoor vanuit iedere stoel een weids uitzicht wordt geboden. De Dreamliner wordt ingezet op onze routes naar Austin, Toronto, Chennai, Chengdu, Philadelphia, Calgary, Hyderabad, Seoul en Montreal. Delhi wordt de eerste bestemming waarop de comfortabele Boeing 787-9 zal worden ingezet met een nieuwe exclusieve First cabine.

Met ingang van volgend jaar verwelkomt British Airways een aantal nieuwe bestemmingen waaronder Lima, San José (Costa Rica) en San José (Californië).

british-airways-logo-1997

Wil je kans maken op de goodiebag van British Airways? Voer dan hieronder je e-mail in en dan maak je automatisch kans op de prijs van vandaag! Wij als IF bedanken British Airways voor het beschikbaar stellen van deze prijs en wensen alle deelnemers veel succes!

 

Voorwaarden:

Elke dag zal er een winnaar geselecteerd worden en deze zal direct via e-mail worden gecontacteerd en worden bekend gemaakt op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar zich niet binnen 7 dagen na het versturen van de e-mail meldt zal de prijs vervallen en word er een nieuwe winnaar getrokken nadat de gehele actie is afgelopen. Iedereen mag 1 keer per dag meespelen om mee te doen aan de giveaway.

Wanneer je je aanmeld voor de giveaway zal je email adres niet worden doorverkocht of worden doorgegeven aan derden.  Door deelname aan de giveaway ga je er mee akkoord om de nieuwsbrief van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt je hier ten alle tijden voor afmelden.

De prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. De winnaar is geheel verantwoordelijk voor het betalen van belastingen, btw, etc die eventueel van toepassing zouden kunnen zijn in connectie met het versturen van prijzen.

InsideFlyer heeft het recht om mensen deelname van de giveaway te ontzeggen als er een verdacht bestaat op het meermaals deelnemen per dag. (Men mag 1 keer per dag meespelen) Gezien het feit dat er anders een oneerlijk voordeel zou ontstaan en daarmee de gift giving spirit van InsideFlyer wordt gesaboteerd.

De winnaar wordt gekozen door InsideFlyer en dit zal geheel willekeurig worden gedaan. De winnaar zal worden gecontacteerd per e-mail en zijn of haar naam zal worden vermeld op InsideFlyer en in de nieuwsbrief. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor technische errors die misschien ontstaan in samenhang met deze giveaway. Ook houden wij het recht om exclusief de prijzen te mogen weggeven. Wij maken gebruik van random.org om de winnaar te bepalen.

InsideFlyer heeft het exclusieve recht om de uiteindelijke keuze te maken met betrekking tot de te winnen prijzen, winnaars en deelnemers etc. Indien er meer vragen zijn over deze giveaway neem dan contact met ons op.