Win vandaag goodies van Air Transat

Win jij de goodiebag van Air Transat? Vul dan hieronder je e-mail adres in?

Air Transat is de grootste luchtvaartmaatschappij voor vakantiereizen in Canada. Per jaar worden er ongeveer 3 miljoen passagiers naar bijna 60 bestemmingen in 25 landen gebracht. Vanaf Amsterdam bied TS vluchten aan naar Toronto, Calgary en Vancouver en vanaf Brussel naar Montreal in het zomerseizoen. Air Transat heeft een luchtvloot van 23 Airbus A330’s en A310’s. Er zijn ca. 2000 personen werkzaam bij het bedrijf. Air Transat is een onderdeel van de Transat AT Inc groep één van de grootste reisondernemingen in Canada en één van de 10 grootste reisondernemingen ter wereld. airtransat-logo-660x254

Wil je kans maken op deze goodiebag van Air Transat? Voer dan hieronder je e-mail in en dan maak je automatisch kans op de prijs van vandaag! Wij als IF bedanken Air Transat voor het beschikbaar stellen van deze prijs en wensen alle deelnemers veel succes!

 

Voorwaarden:

Elke dag zal er een winnaar geselecteerd worden en deze zal direct via e-mail worden gecontacteerd en worden bekend gemaakt op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar zich niet binnen 7 dagen na het versturen van de e-mail meldt zal de prijs vervallen en word er een nieuwe winnaar getrokken nadat de gehele actie is afgelopen. Iedereen mag 1 keer per dag meespelen om mee te doen aan de giveaway.

Wanneer je je aanmeld voor de giveaway zal je email adres niet worden doorverkocht of worden doorgegeven aan derden.  Door deelname aan de giveaway ga je er mee akkoord om de nieuwsbrief van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt je hier ten alle tijden voor afmelden.

De prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. De winnaar is geheel verantwoordelijk voor het betalen van belastingen, btw, etc die eventueel van toepassing zouden kunnen zijn in connectie met het versturen van prijzen.

InsideFlyer heeft het recht om mensen deelname van de giveaway te ontzeggen als er een verdacht bestaat op het meermaals deelnemen per dag. (Men mag 1 keer per dag meespelen) Gezien het feit dat er anders een oneerlijk voordeel zou ontstaan en daarmee de gift giving spirit van InsideFlyer wordt gesaboteerd.

De winnaar wordt gekozen door InsideFlyer en dit zal geheel willekeurig worden gedaan. De winnaar zal worden gecontacteerd per e-mail en zijn of haar naam zal worden vermeld op InsideFlyer en in de nieuwsbrief. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor technische errors die misschien ontstaan in samenhang met deze giveaway. Ook houden wij het recht om exclusief de prijzen te mogen weggeven. Wij maken gebruik van random.org om de winnaar te bepalen.

InsideFlyer heeft het exclusieve recht om de uiteindelijke keuze te maken met betrekking tot de te winnen prijzen, winnaars en deelnemers etc. Indien er meer vragen zijn over deze giveaway neem dan contact met ons op.