Win een goodiebag van Iberia

Win jij een goodiebag van Iberia?

Iberia vliegt naar meer dan 120 bestemmingen in 45 landen. Met 19 bestemmingen in 15 landen is Iberia de leading carrier tussen Europa en Latijns-Amerika. Wekelijks worden meer dan 250 vluchten uitgevoerd. Volgend jaar wordt hier weer een nieuwe bestemming aan toegevoegd, te weten San Juan (Puerto Rico). Iberia heeft op veel vluchten de moderne Airbus A330 in gebruik.  Deze zijn voorzien van de vernieuwde Economy- en Businessclass die meer ruimte, comfort en doorwerkmogelijkheden bieden. Wi-Fi, ergonomische stoelen en aansluitpoorten voor persoonlijke devices zijn hier een voorbeeld van. Ook de komende jaren zal de vloot worden vervangen en uitgebreid door de nieuwste generatie vliegtuigen. Vanuit Amsterdam en Brussel bereik je de Iberia bestemmingen met een snelle en eenvoudige overstap op T4 Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport. Deze indrukwekkende en ultramoderne terminal voldoet geheel aan alle eisen van de reiziger van deze tijd, is uiterst functioneel en bekroond met diverse awards. Afgelopen maand was Iberia wederom de meest punctuele internationale airline (FlightStats rapport november 2015) met een score van maar liefst 92,35%.

img-iberia

Wil je kans maken op de goodiebag van Iberia? Voer dan hieronder je e-mail in en dan maak je automatisch kans op de prijs van vandaag! Wij als IF bedanken Iberia voor het beschikbaar stellen van deze prijs en wensen alle deelnemers veel succes!

 

Voorwaarden:

Elke dag zal er een winnaar geselecteerd worden en deze zal direct via e-mail worden gecontacteerd en worden bekend gemaakt op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar zich niet binnen 7 dagen na het versturen van de e-mail meldt zal de prijs vervallen en word er een nieuwe winnaar getrokken nadat de gehele actie is afgelopen. Iedereen mag 1 keer per dag meespelen om mee te doen aan de giveaway.

Wanneer je je aanmeld voor de giveaway zal je email adres niet worden doorverkocht of worden doorgegeven aan derden.  Door deelname aan de giveaway ga je er mee akkoord om de nieuwsbrief van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt je hier ten alle tijden voor afmelden.

De prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. De winnaar is geheel verantwoordelijk voor het betalen van belastingen, btw, etc die eventueel van toepassing zouden kunnen zijn in connectie met het versturen van prijzen.

InsideFlyer heeft het recht om mensen deelname van de giveaway te ontzeggen als er een verdacht bestaat op het meermaals deelnemen per dag. (Men mag 1 keer per dag meespelen) Gezien het feit dat er anders een oneerlijk voordeel zou ontstaan en daarmee de gift giving spirit van InsideFlyer wordt gesaboteerd.

De winnaar wordt gekozen door InsideFlyer en dit zal geheel willekeurig worden gedaan. De winnaar zal worden gecontacteerd per e-mail en zijn of haar naam zal worden vermeld op InsideFlyer en in de nieuwsbrief. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor technische errors die misschien ontstaan in samenhang met deze giveaway. Ook houden wij het recht om exclusief de prijzen te mogen weggeven. Wij maken gebruik van random.org om de winnaar te bepalen.

InsideFlyer heeft het exclusieve recht om de uiteindelijke keuze te maken met betrekking tot de te winnen prijzen, winnaars en deelnemers etc. Indien er meer vragen zijn over deze giveaway neem dan contact met ons op.