Giveaway: Aviationtag van een KLM Boeing 747

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aviationtag is een van de partners van het InsideFlyer Premium Membership. Leden die een pakket aanschaffen krijgen een jaar lang 10% korting op de unieke sleutelhangers van het bedrijf. Daarnaast geven we ook drie tags weg via een giveaway! Het gaat hier om de tags van de PH-BFR; een KLM Boeing 747-400 ‘Rio de Janeiro’. Dit toestel vloog 23 jaar voor de KLM en maakte afgelopen december haar laatste vlucht. Aangezien de 747 er binnen een paar jaar uitgaat is dit een uniek aandenken aan de ‘Queen of the Skies’ van de KLM.

Aviationtag giveaway

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom de Premium Memberships kun je je hier preregistreren. Onder alle lezers die zich aanstaande zondag hebben aangemeld voor de updates verloten we drie keer een tag. Verder zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Er wordt willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen op zondag 2 juni 2019, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Je kunt slechts één keer deelnemen.

Je e-mail adres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *