Over ikvliegveel.com

Ikvliegveel.com is in de Benelux de snelst groeiende website voor de frequente reiziger. We schrijven over airlines, hotels en loyaliteitsprogramma’s, met een focus op nieuws, reviews en tips om het meeste uit een reis te halen.

Met loyaliteitsprogramma’s is er veel mogelijk – vaak meer dan wordt gedacht. Het is niet alleen aan de ‘select few’ voorbehouden om gratis tickets of hotelovernachtingen te boeken, dit ligt in ieders bereik. Award mijlen en punten kunnen ook zonder te vliegen of ‘slapen’ verdiend worden, bijvoorbeeld door het gebruik van bepaalde creditcards.

Ook kun je door ‘elite status’ te verdienen bij deze programma’s van extra voordelen genieten zoals bonus punten of mijlen verdienen, met prioriteit inchecken, toegang tot een lounge, gratis eten en drinken en nog meer. Ikvliegveel.com maakt je wegwijs in deze wereld.

Ikvliegveel.com is de plek waar de reiziger informatie kan krijgen om het meeste van een reis te maken.

Via onze nieuwsbrief ontvang je reistips en trucs automatisch in je inbox. Op ons forum kan er gediscussieerd worden met mede-reizigers of vragen worden gesteld aan deskundigen. En vergeet niet ons te volgen op Twitter en Facebook!

Met vriendelijke groet,

Het team van Ikvliegveel.com