Lufthansa introduceert Economy Light op meer bestemmingen

Lufthansa Ontvang A380 Met Nieuwe Livery

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen jaar introduceerde Lufthansa Group al Economy Light tarieven op trans-atlantische vluchten. Daarmee volgde de Duitse luchtvaartgroep diverse andere carriers die dit al hanteerden. Nu maakt Lufthansa bekend ook om routes naar Afrika, Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika dit tarief te gaan aanbieden.

Economy Light

Economy Light, ook wel Basic Economy genoemd, is een (vaak) tarief lager tarief voor een vlucht. Echter zijn er ook enkele beperkingen in de flexibiliteit van het ticket, evenals bagagebeperkingen. Alhoewel het verschilt per airline, kan er gesteld worden dat bij Basic Economy tarieven geen ruimbagage inbegrepen is. Ook kun je nagenoeg geen wijzigingen aanbrengen. Soms is het wel mogelijk door (fors) bij te betalen.

Lufthansa

Lufthansa biedt nu die ook Economy Light tarieven op routes naar Afrika, Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Ook Austrian Airlines en SWISS bieden nu dit tarief aan. Sinds de zomer van 2018 was het tarief natuurlijk al beschikbaar op Trans-Atlantische routes.

Alhoewel er voor deze tickets geen ruimbagage is inbegrepen, is het wel mogelijk om een bagagestuk bij te boeken tegen betaling. Maaltijden en drankjes aan boord blijven wel ingegrepen, dus ook bij deze tarieven. De Economy Light tarieven kun je onder meer boeken via austrian.com, lh.com and swiss.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *