Verdien 600 Hertz Gold Plus Bonus Points of 20% Korting op Autohuur

Hertz Gold Plus Rewards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Premium Memberships zijn nu beschikbaar via deze pagina.

Autoverhuurbedrijf Hertz is één van de partners binnen het InsideFlyer Premium Membership. Eerder schreven we al over de Hertz Gold Plus voordelen die het bedrijf biedt. Interessant voor frequente reizigers aangezien het bedrijf meer dan 10.000 locaties wereldwijd heeft, veel nabij belangrijke luchthavens. Hertz biedt in samenwerking met InsideFlyer twee interessante voordelen: één voor bestaande Gold Plus Rewards members en één voor nieuwe Gold Plus Reward members to be. In dit artikel leggen we uit wat het Premium Membership in samenwerking met Hertz qua voordelen op kan leveren.

Gold Plus Reward Members to be: 600 Bonus Points

Ben je nog geen Gold Plus Reward Member? Dan ontvang je via het InsideFlyer Premium Membership de mogelijkheid tot het verdienen van 600 Bonus Points voor Hertz Gold Plus. Je komt hiervoor in aanmerking door lid te worden van Hertz Gold Plus met een speciale code die je hiervoor via het Premium Membership ontvangt. Word dus pas lid wanneer je deze in je bezit hebt! De 600 bonus punten worden toegekend als je een reservering maakt voor het huren van een auto. De reservering zelf dient ten minste $25 US Dollar te zijn. Extra aangekochte services tellen niet mee in dit bedrag. Een normale autohuur zal echter al snel aan deze voorwaarde voldoen.

Locaties

Deelnemende landen in Europa zijn Frankrijk, Duitsland, Italië, Benelux, Spanje, Zwitserland, UK, Ierland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Daarnaast kun je terecht in United States, Canada, Puerto Rico, St. Thomas, Australië en Nieuw Zeeland.

Deze locaties zijn alle locaties waar je ook daadwerkelijk punten kunt inzetten en verdienen.

Toepassing

Om in aanmerking te komen voor de Bonus Punten dien je uiterlijk 31 december 2019 de huur te hebben voltooid. Met andere woorden: de reservering en de huur van de auto moet in 2019 plaatsvinden. De punten die je normaal met de huur zou verdienen blijven gewoon van toepassing. Deze zul je dus ook krijgen.

Hier vind je alle Terms & Conditions van deze actie.

Hertz

Gold Plus Reward Members: 20% korting op Autohuur

Daarnaast kun je als huidig Gold Plus Reward Member 20% korting verdienen middels de Refer a Friend actie.

Het enige wat je hoeft te doen is een vriend(in), kennis of familielid aan te laten melden voor Hertz Gold. Als hij of zij een reservering maakt van minimaal $25 US Dollar dan krijg jij 20% korting op je volgende reservering bij Hertz. De korting geldt ook de voor de persoon die je hebt aangemeld. Nadat je de 20% kortingsvoucher hebt ontvangen dien je binnen 30 dagen een reservering te maken. Het daadwerkelijk ophalen van de gereserveerde auto dient uiterlijk binnen 60 dagen te zijn gedaan.

Locaties

Deelnemende landen in Europa zijn Frankrijk, Duitsland, Italië, Benelux, Spanje, Zwitserland, UK, Ierland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Daarnaast kun je terecht in United States, Canada, Puerto Rico, St. Thomas, Australië en Nieuw Zeeland.

Toepassing

Om in aanmerking te komen voor de korting dien je uiterlijk 31 december 2019 de huur te hebben voltooid.

Hier vind je alle Terms & Conditions van deze actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *