Waarom zijn tickets naar BUD zo duur de laatste tijd

Discussie in 'Hulp met boeken' gestart door cannondalecaad, 15 mei 2017.

 1. cannondalecaad

  cannondalecaad Member

  Berichten:
  69
  Leuk Bevonden:
  38
  Trofeepunten:
  18
  Hi IF,

  Even een kort vraagje: wij willen graag naar Budapest toe om wat familie te bezoeken, echter kan dit alleen maar in een weekend. Dus donderdag of vrijdagavond weg en zondag(avond) weer terug. In september kon ik dit nog doen voor ongeveer 200 eu per persoon. Nu kost hetzelfde ticket minstens 500€. Iemand een idee waar dit aan ligt? 500€ voor een vluchtje van twee uur vind ik namelijk wel erg veel..

  Bedankt
   
 2. Fripsmaster

  Fripsmaster Silver Member

  Berichten:
  774
  Leuk Bevonden:
  571
  Trofeepunten:
  93
  Misschien populaire citytrip? Ik vind een retourtje BUD in oktober voor €200; vrijdagmiddag heen en zondagavond terug vanaf AMS. Kan eventueel goedkoper vanaf EIN met Wizzair.
   
 3. thomassmit

  thomassmit Active Member

  Berichten:
  238
  Leuk Bevonden:
  181
  Trofeepunten:
  43
  Je kan ook proberen 2 retours met elkaar te sandwichen. Als je hier je data plaatst, kunnen we je misschien wat beter helpen.
   
 4. Miya

  Miya Member

  Berichten:
  85
  Leuk Bevonden:
  71
  Trofeepunten:
  18
  Er is best wat mogelijk, zelf net even op Google Flights gekeken. Welke data zat je aan te denken?
   
 5. Tim82

  Tim82 Active Member

  Berichten:
  117
  Leuk Bevonden:
  87
  Trofeepunten:
  28
  Op sommige weken deze zomer is het op vrijdag heen en zondag terug zelfs met Transavia vanaf Rotterdam 502€. Voor een budget maatschappij vind ik dat toch wel schandalig. Op sommige andere weken zie ik bij KLM 191€ voor een retour vrijdagavond heen zondagavond terug. Wizzair zit met 100€ gemiddeld daar nog weer onder vanaf EIN. Ik ben eens met Transavia vanaf BUD gevlogen en toen waren de low cost gates in een soort tent zonder bankjes, toiletten en andere faciliteiten. Vreselijk! Ik weet niet of dat nog steeds in gebruik is, of dat het wat tijdelijks was? Voor 500€ verwacht je in ieder geval dat niet.
   
 6. ChrisBoom

  ChrisBoom New Member

  Berichten:
  18
  Leuk Bevonden:
  4
  Trofeepunten:
  3
  Je kan dan ook overwegen om voor 350-400 in de Z klasse te gaan via FRA of VIE. Meer mijlen en segmenten / lagere prijs?
   

Deel Deze Pagina