Bij welke Star Alliance partner punten stallen

Discussie in 'Star Alliance' gestart door Ottorockit, 23 mei 2016.

 1. Ottorockit

  Ottorockit Blue Tier

  Berichten:
  229
  Leuk Bevonden:
  89
  Trofeepunten:
  28
  Reeds opgelost! Bedankt!
   
  Laatst bewerkt: 24 mei 2016
  Lionell vindt dit leuk.
 2. Melchior

  Melchior Blue Tier Premium Member

  Berichten:
  186
  Leuk Bevonden:
  111
  Trofeepunten:
  43
  Ik was ook wel benieuwd. Nog tips? Probeer zoveel mogelijk KLM of partners te vliegen maar moet nu wat met SAS doen. Nu heb ik prive niet zoveel aan SAS dus de vraag waar het beste de punten te sparen.
   
 3. Fripsmaster

  Fripsmaster Silver Member

  Berichten:
  1.434
  Leuk Bevonden:
  2.248
  Trofeepunten:
  558
  Hangt beetje af in welke klasse in je vliegt. Ik zelf heb ook Eurobonus account en heb meerdere malen met SK gevlogen. Met de punten kon ik de SAS app een awardticket kopen, superhandig. Maar misschien is het programma van Lufthansa iets?
   
  Melchior vindt dit leuk.
 4. Dutchie

  Dutchie Blue Tier

  Berichten:
  121
  Leuk Bevonden:
  51
  Trofeepunten:
  28
  Ik wil de topic even een nieuw leven inblazen. Jaarlijks vlieg ik zo'n 40 segmenten waarvan 30 binnen Europa op OS, LX, LH stock meestal. Ik stal de miles nu bij UA omdat ik daar relatief veel miles verdien en ik ze ook goedkoop en goed kan uitgeven (bijvoorbeeld enkeltje Japan - Oceanie). Status krijg ik helaas niet omdat ik mijn 4 UA segmenten mis.

  Dit is eigenlijk het enige nadeel wat ik op het moment zie. Een lounge pass en security fast track heb ik van de creditcard al, maar upgrades/gratis stoel/koffer helaas niet.

  Mijn 2e optie is LH, hier heb ik na 30 segmenten in ieder geval benefits op LH airports. De miles kan ik helaas hier niet echt goed gebruiken aangezien belastingen en benodigde miles erg hoog zijn

  Misschien een alternatief programma of zal ik bij UA blijven voor 2017?

  Cheers
   
 5. Goffe de Boer

  Goffe de Boer Silver Member

  Berichten:
  872
  Leuk Bevonden:
  1.168
  Trofeepunten:
  428
  Tja, het is maar net wat je zelf het interessantst vind. UA miles hebben veel meer waarde dan LH miles. Loungetoegang en security fast track heb je al en dat zijn afgezien van de bonus miles belangrijke benefits van een status. Dan is het ook nog maar de vraag in welke boekingsklasse je zit. Niet alle (goedkope) LH boekingsklassen komen in aanraking om miles te verdienen bij UA.
   

Deel Deze Pagina