2x apart BC ticket boeken

Discussie in 'Hulp met boeken' gestart door jpfr, 30 jul 2017.

 1. jpfr

  jpfr Blue Tier

  Berichten:
  135
  Leuk Bevonden:
  97
  Trofeepunten:
  28
  Ik wil graag 2 BC tickets boeken op KLM. Er is slechts nog maar 1 goedkoop tarief beschikbaar. De 2 tickets tegelijkertijd boeken is bizar duur. Nu heb ik 2x apart op de google flights klm link geklikt. Ik krijg daarmee 2 aparte klm tabladen waarmee ik 2x het goedkope tarief kan boeken. Gaat dit goed? En is het niet erg dat ik dat twee verschillende boekingnummers heb? Mijn ouders willen wel graag samen reizen, niet dat 1 straks een wijziging of een andere vlucht oid krijgt.
   
 2. Sandor

  Sandor Silver Member

  Berichten:
  855
  Leuk Bevonden:
  1.092
  Trofeepunten:
  428
  Twee boekingsnummers zal niet echt een issue zijn. Er zijn mensen die dit zelfs prefereren. Ik denk echter dat bij het tweede ticket boeken de prijs omhoog zal zijn gegaan, daar je daarvoor de laatste stoel uit de goedkopere fare bucket hebt geboekt.
   
 3. ErwinLansing

  ErwinLansing Silver Tier

  Berichten:
  467
  Leuk Bevonden:
  841
  Trofeepunten:
  348
  Dat trucje heb ik een keer gedaan. Als de goedkope fare bucket leeg raakt, dan kun je alleen alle tickets kopen voor de hogere prijs, of de bestilling opsplitsen en zo kreeg ik twee goedkope tickets en slecht een voor de hogere prijs.
  Enige nadeel van twee boekingen is dat ze niet kunnen zien dat je bij elkaar hoort bij bijv. stoeltoedeling, maar met KLM in BC en van te voren zelf online kiezen is dat geen probleem.
  Maar zoals @Sandor zegt, je zult alleen het eerste ticket voor de lage prijs kunnen krijgen, dus je moet er wel aan denken of je de dure prijs wilt geven voor het tweede ticket.
   
 4. chawa

  chawa Silver Tier

  Berichten:
  459
  Leuk Bevonden:
  252
  Trofeepunten:
  288
  Ik heb vaker 2 aparte boekingen(2 boekingsnummer moeten boeken, omdat dochterlief eerder naar huis gaat of dat ik een week eerder vertrek. Wat ik dan meestal doe is....na het boeken contact openemen met KLM om de boekingen aan elkaar te laten koppelen, zo reizen we iig of op de heen weg samen of op de terug weg. Dat is handig voor online inchecken en/of stoelen te kiezen.
   

Deel Deze Pagina