Eurostar vanaf juni drie keer per dag naar Londen

InsideFlyer

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eurostar is begonnen met het verkopen van tickets voor een derde rit tussen Amsterdam en London St. Pancras, via Rotterdam en Brussel die 10 juni start. De drie ritten zullen alleen op doordeweekse dagen worden uitgevoerd met een vertrek rond 8 uur ’s morgens, twee uur ’s middags en 6 uur ’s avonds. In het weekend blijven twee ritten over. De reistijd van Londen naar Amsterdam is zo’n 4 uur. Vanuit Nederland naar Londen wordt voorlopig nog niet rechtstreeks gereden, in verband met het ontbreken van de grens- en veiligheidscontrole op Amsterdam en Rotterdam Centraal. In Brussel moet dus overgestapt worden.

Eurostar (Bron: Eurostar.com)

Volgens Eurostar vervangen de drie treinen 12 vluchten per dag. Aan boord van de e320 treinstellen is plaats voor 220 passagiers. In de Business Premier cabine kunnen reizigers gebruik maken van 10 minuten express check-in (in tegenstelling tot de reguliere 30 minuten), toegang tot de business lounges op verschillende stations en inbegrepen catering tijdens de rit. Iedere passagiers mag bovendien 2 koffers en een stuk handbagage meenemen zonder kosten. Er is ook wifi beschikbaar in alle reisklassen.

Reacties

  1. Frank zegt

    Mooi dat deze service er nu is…. Jammer dat je niet op lange termijn tickets kunt reserveren en prijzen vallen erg tegen ivt vliegtuig. Maar wie weet wordt het in de toekomst aantrekkelijker. Je kunt wel lekker midden in de stad aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *